Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μενδώνη είναι επικίνδυνος άνθρωπος»

H δήλωση της υπουργού Πολιτισμού που προκάλεσε αντιδράσεις

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον χώρο του Πολιτισμού αλλά και της αντιπολίτευσης, η δήλωση της Λίνας Μενδώνη κατά την έκτακτη (όχι και τόσο αφού εδώ και 20 μέρες έχει ξεσπάσει ο σάλος) συνέντευξη τύπου, αναφορικά με τις καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η υπουργός Πολιτισμού ισχυρίστηκε ότι «Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει».

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που εδώ και μέρες ζητούν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, βρήκαν προκλητική τη στάση της υπουργού στη συνέντευξη τύπου και επιμένουν ότι υπήρχε συγκάλυψη. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της υπουργού Πολιτισμού: «Η Μενδώνη είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος και χωρίς υποκριτική τέχνη! Παραιτήσου τωρα!!!! #nomoremendoni» έγραψε.

Η Μενδωνη ειναι ενας επικινδυνος ανθρωπος και χωρις υποκριτικη τεχνη! Παραιτησου τωρα!!!! #nomoremendoni

Posted by Gerasimos Skiadaresis on Friday, February 19, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ