Ο Νίκος Ψαρράς γίνεται σύζυγος της Καραμπέτη σε σειρά της ΕΡΤ

Περιζήτητος γαμπρός!

Must Read

Ο Σταμάτης από τις «Άγριες μέλισσες», ο πρώην άνδρας της Βιολέτας, γίνεται ο σύζυγος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη!

Για τον Νίκο Ψαρρά ο λόγος, που, ομολογουμένως, υποκριτικά είναι στα καλύτερά του, αφού μετά τον ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1 και τα μαθήματα υποκριτικής ως αντίπαλον δέος του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης) στη σειρά του Alpha «Aγγελική» θα πρωταγωνιστήσει στη φιλόδοξη δραματική σειρά της EΡΤ«Αγάπη παράνομη», την οποία θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Ως γνωστόν, η Καραμπέτη θα υποδυθεί στη σειρά την εξαπατημένη σύζυγο και τραγική μάνα, ενώ τον σύζυγό της με το αρρωστημένο πάθος προς τη νεότερη νύφη του (μια 20χρονη κοπέλα, την οποία θα παντρέψει με το έτσι θέλω με τον γιο του) θα υποδυθεί ο Νίκος Ψαρράς.

Ο εξαιρετικός ηθοποιός έχει πάρει φόρα και δεν σταματά εδώ τις εμφανίσεις του σε σίριαλ, μια και θα πρωταγωνιστήσει και στη σειρά «Γενιά του 30», μαζί με τον Σπύρο Σταμούλη (ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός από τις «Άγριες μέλισσες»), τη Νεφέλη Κουρή (η Δόμνα από την ίδια σειρά του ΑΝΤ1) και τον Ομηρο Πουλάκη!

Η σειρά, που θα προβληθεί από την Cosmote, έχει ήδη αρχίσει να γυρίζεται και αφορά τη ζωή μεγάλων λογοτεχνών, οι οποίοι ανήκουν στη Γενιά του ’30 και μεσουράνησαν στην ελληνική πεζογραφία. Ο Νίκος Ψαρράς θα υποδυθεί τον Κοσμά Πολίτη, τον σημαντικό συγγραφέα των μυθιστορημάτων «Λεμονοδάσος» και «Εκάτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This