«Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός συνθέτης Τάκης Μπουγάς

Στο ενεργητικό του είχε περισσότερους από 30 χρυσούς και 20 πλατινένιους δίσκους

Must Read

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση ότι «έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός συνθέτης Τάκης Μπουγάς. Ο Τάκης Μπουγάς γεννήθηκε στον Πειραιά και ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές από την ηλικία των 8 ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, ενώ σπούδασε και μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Τάκης Μπουγάς: «Οι επιτροπές των shows «βιάζουν» τα όνειρα των παιδιών!»

Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώ μαέστρο τον έκανε ο Χάρρυ Κλυνν. Το 1990 άλλαξε τη νυχτερινή διασκέδαση, ξεκινώντας από το Chorus στη Θεσσαλονίκη και φτάνοντας στην Αθήνα, στο Romeo. Ήταν μαέστρος της Ελένης Βιτάλη για 5 χρόνια, 11 χρόνια μαέστρος του Γιώργου Μαζωνάκη, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Έλλης Κοκκίνου και πολλών άλλων.

Στο ενεργητικό του είχε περισσότερους από 30 χρυσούς και 20 πλατινένιους δίσκους. Έχει γράψει τη μουσική στο γνωστό τραγούδι «Άννα», σε στίχους του Γιάννη Καλαμίτση, το οποίο επανεκτέλεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Με τη μουσική του «έντυσε» και το «Ετοιμάζω ταξίδι» που τραγούδησε η Ελένη Δήμου.

Δική του είναι η μουσική και σε πολύ γνωστά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίε, όπως «Το κακό παιδί», «Κρίση», «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», «Αχ πόσο βαριέμαι», «Ένα κενό», «Είσαι το λάθος μου το τελευταίο», «Ζηλεύω», «Φως περισσότερο φως», «Μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι» με τον Δημήτρη Μητροπάνο και δεκάδες άλλα τραγούδια.

Έχει συνεργαστεί με όλα τα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, από την Άννα Βίσση μέχρι τη Βίκυ Μοσχολιού.

*πηγή φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This