Βρέθηκε ο αντί… Σερβετάλης! Νέος «Ρινόκερος» ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Οι παραστάσεις αρχίζουν πάλι στο Κιβωτός στις 16 Δεκεμβρίου

Must Read

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στο έργο του Ιονέσκο «Ρινόκερος», στο θέατρο Κιβωτός, από τις 16 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από την εταιρία παραγωγής Τεχνηχώρος, πρόκειται για τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συνεργασίας του με την Άννα Βίσση στο μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», ενώ μερικά χρόνια μετά υποδύθηκε τον ρόλο του Χριστού στο «Jesus Christ Superstar» του Αντριου Λόιντ Βέμπερ.

Μετά τον θόρυβο που ακολούθησε της απόφασης του Άρη Σερβετάλη να φύγει από την παράσταση «Ρινόκερος» επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές, η εταιρία Τεχνηχώρος προχώρησε προχθές -με παραδειγματική καθυστέρηση- σε μια ανακοίνωση που δικαιώνει τον ηθοποιό, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του ότι τους είχε ενημερώσει από τον περασμένο Ιούλιο για την πρόθεσή του να αποχωρήσει σε περίπτωση εφαρμογής του συγκεκριμένου κυβερνητικού μέτρου.

«Βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μη συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους. Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρησή του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε αυτή.

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα ακολούθησε νέο δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου έγινε γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη.

«Η ομάδα του “Ρινόκερου” και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με πίστη στην αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες ημέρες ο “Ρινόκερός” μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με τη σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη, που έχει τη χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ. Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε. Οι παραστάσεις του “Ρινόκερου” θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Κιβωτός» λέει η σχετική ανακοίνωση της παραγωγής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This