Ο «Δον Κιχώτης» ανεβαίνει στη Μονή Λαζαριστών

Must Read

Ενα πραγματικό αριστούργημα για παιδιά παρουσιάζουν τα Αθηναϊκά Θέατρα» σε συνεργασία με τον θίασο «Μαγικές Σβούρες», το αριστούργημα «Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 20.30, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Τώρα είναι η στιγμή που το θέατρο θα υπερασπιστεί το όνειρο, γιατί ο Δον Κιχώτης, ο αγαπημένος ονειροπόλος ήρωας όλων μας, «μεταβαίνει» στη Θεσσαλονίκη για να δείξει έναν δρόμο καινούργιο, πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο!

Στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του χειμώνα, έρχεται με το άλογό του για να καλπάσει στη φαντασία του, να κάνει το ανέφικτο… εφικτό, να πολεμήσει τα σκοτάδια και να προτάξει την αγάπη στην κακία! Οι πύλες της Μονής Λαζαριστών ανοίγουν για μικρά και μεγάλα παιδιά στις 27 Αυγούστου και η παράσταση, γεμάτη απίστευτο χιούμορ και ευαισθησία, υμνεί στο πρόσωπο του πανέξυπνου Σάντσο, του πιστού συντρόφου του Δον Κιχώτη, τη φιλία και τη συντροφικότητα, την αφοσίωση στους ανθρώπους και τη δύναμη που αποκτούμε όταν ελπίζουμε όλοι μαζί.

Οι συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης, Σκηνικά: Παναγιώτης Κουλουράς, Επιμέλεια κοστουμιών: Δόμνα Ζαφειροπούλου-Μαγικές σβούρες, Κίνηση: Γιώργος Σιώρας Δεληγιάννης, Ενορχήστρωση – Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννα Εμμανουήλ, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης, Boηθός σκηνοθέτη: Πετρούλα Μαντζουκίδου. Οι ηθοποιοί της παράστασης (με σειρά εμφάνισης): Δημήτρης Σταμούλης, Τάσος Ράπτης, Μαριλίζα Χρονέα, Πασχάλης Μερμηγκάκης, Ελενα Πελαγία, Χαρά Νικολάου.

Η γενική είσοδος είναι 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This