Κουρής, Μιχαλάκη, Ηλιόπουλος και Μαλάκης μαζί στο σανίδι για το έργο «Η μοναξιά της Δύσης»

Θεατρικές μέλισσες!

Must Read

Πώς τα φέρνει η τηλεοπτική ζωή! Ζάχος, Δρόσω, Προκόπης και Ντούνιας μαζί στο θέατρο, αφού οι ήρωες των «Αγριων μελισσών» έδωσαν τα χέρια στο Διαφάνι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του ΑΝΤ1 που έγραψε ιστορία στη μυθοπλασία για τρία συνεχή χρόνια.

Το επόμενο θεατρικό εγχείρημα έχει άρωμα από «Αγριες μέλισσες», καθώς ο σημαντικός ηθοποιός Νίκος Κουρής ανεβάζει τον Οκτώβριο το έργο του Ιρλανδού θεατρικού συγγραφέα και κινηματογραφικού σκηνοθέτη Μάρτιν ΜακNτόνα «Μοναξιά στην Αγρια Δύση» (The Lonesome West) ή «Η μοναξιά της Δύσης», σε μια συγκλονιστική παράσταση στο κεντρικό Θέατρο Αθηνών. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο ίδιος, κρατώντας και πρωταγωνιστικό ρόλο!

Εδωσαν τα χέρια

Ο Νίκος Κουρής λοιπόν, με χιλιόμετρα στο θέατρο, στο σινεμά και στην τηλεόραση, έπειτα από την επιτυχία, επίσης στο Θέατρο Αθηνών, «Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» του Εντουαρντ Αλμπι (σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη), διάλεξε αυτό το αριστούργημα του ΜακΝτόνα για να καθρεφτίσει τη νοσηρή κοινωνία μας, με τον τηλεοπτικό συνταγματάρχη Ζάχο Λυκογιάννη να δίνει τα χέρια με άλλους τρεις συμπρωταγωνιστές στις «Αγριες μέλισσες», τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Γιώργο Ηλιόπουλο και τον Χρήστο Μαλάκη.

Η «Μοναξιά στην Αγρια Δύση» είναι βραβευμένο έργο που εστιάζει στη σκληράδα, μάλλον την αγριότητα, των σχέσεων μέσα στην οικογένεια, που καταστρέφει τις ψυχές και κάνει τους θύτες ταυτόχρονα και θύματα.

Δύο αδελφοί, μέσα στο ίδιο σπίτι, σχεδόν αλληλοεξοντώνονται, ανίκανα να βρουν τα στοιχεία που τα ενώνουν, αντί γι’ αυτά που τα χωρίζουν και οδεύουν στον όλεθρο, αφού καθένας έχει ιδιοτελή συμφέροντα και αγαπά το πελώριο εγώ του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This