Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέα ταινίας του Γιώργου Παπαθεοδώρου

Must Read

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα μιας ταινίας ελληνικής στην Ιταλία με τίτλο Italiκως, από ό,τι μαθαίνουμε έγιναν μία εβδομάδα γυρίσματα σε μία πόλη της νότιας Ιταλίας το Ostuni και κάποια από αυτά στο Λέτσε.

Φιλόδοξο εγχείρημα γιατί μαθαίνουμε για ένα πολύ ιδιαίτερο cast (θα επανέλθουμε σε αυτό). Η ταινία είναι μία μαύρη κωμωδία στην οποία συμμετέχουν πάρα πολλοί ηθοποιοί και θα γυριστεί σε τρεις διαφορετικούς τόπους, Νότια Ιταλία, Κω και Αθήνα.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το εξωτερικό και μάλιστα από πληροφορίες άνθρωπος των χρηματοδοτών ήταν στα γυρίσματα της Ιταλίας… Η ταινία θα συνεχίσει τα γυρίσματα στην Κω και θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα. Μεγαλεπήβολο και αρκετά ακριβό όλο το εγχείρημα. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Συμμετέχουν πάρα πολύ ηθοποιοί και ανάμεσά τους και κάποιοι με μεγάλη καλλιτεχνική αξία όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι. Το cast όπως μάθαμε αποτελείται μέχρι στιγμής από την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Κώστα Καραθωμά και τους βασικούς πρωταγωνιστές: Αγγέλα Σιδηροπούλου, Κυριακή Υψηλάντη, Εβίτα Φυτσαντωνάκη, Φιλήμων Ορκόπουλο, Αντώνη Καραστεργίου και τον Απόλλωνα Μπόλλα. Και από ότι λέει η εταιρεία θα προστεθούν και άλλοι.

Έχουμε δυο ηθοποιούς που τους συναντάμε και σε άλλες δύο ταινίες του σκηνοθέτη Παπαθεοδώρου που φαίνεται ότι επιμένει σε αυτή τη συνταγή και πιθανόν όχι άδικα. Στην παρουσίαση της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «ΕΥΡΗΚΑ, Μη μου τους κύκλους τάραττε!» που θα δούμε σύντομα στις αίθουσες συμμετείχαν και οι δύο ηθοποιοί.

Να σταθούμε λίγο και σε αυτό και να πούμε ότι ο σκηνοθέτης Παπαθεοδώρου επιμένει σε πρόσωπα και φτιάχνει την δική του σχολή. Η κυρία Υψηλάντη μας έχει πείσει με την αφοπλιστική άνεση στο φακό, απόλυτα φυσική χωρίς υπερβολές ,η κυρία Φυτσαντωνάκη εξαιρετική φωνή και παρουσία θεωρούμε ότι θα κάνει την υπέρβαση και θα την αναφέρουμε πολύ συχνά στο μέλλον.

Να επανέλθουμε στο νέο εγχείρημα που πάλι η συνταγή Παπαθεοδώρου, με νέα πρόσωπα, δείχνει ταιριαστή μαύρη κωμωδία όπως λέγεται στα γραφεία διανομής ότι είναι, και από κει και πέρα ελάχιστες άλλες πληροφορίες υπάρχουν.

Ο κύριος Παπαθεοδώρου αρνήθηκε να μας πει οτιδήποτε λέγοντας ότι προτιμά να μιλήσει η ταινία όταν έρθει η ώρα. Γνωρίζουμε επίσης ότι η εταιρεία Crisis Cinema έχει συνάψει μία μεγάλη συνεργασία με την άλλη πλευρά του ατλαντικού, η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει και απάντα ότι δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Εμείς παρόλα αυτά τους ευχόμαστε να κάνουνε μία καλή ταινία και να τη χαρούμε και εμείς στις αίθουσες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This