Αποχώρησε με «καρφιά» ο Νίκος Καλτσάς από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

«Αν διαφωνήσεις με την "εξουσία" να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες»

Must Read

Με μια αιχμηρή ανάρτηση για την «εξουσία» και όσους διαφωνούν μαζί της, ο επιστημονικός διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, Νίκος Καλτσάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

«Αν διαφωνήσεις με την “εξουσία” να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες.

Αν, όμως, έχεις χτίσει τον δικό σου κόσμο γύρω από μια καθαρή και φωτεινή συνείδηση και δεν επιτρέψεις να σου τον μαγαρίσουν και να σου τον καταστρέψουν, δεν έχει και τόση σημασία το αντίτιμο που θα πληρώσεις…..

Όχι πως δεν το περίμενα…» έγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος έχει διακριθεί για την πολυετή μουσειακή και ανασκαφική του εμπειρία αλλά και για το πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό του έργο, ενώ έχει διατελέσει και διευθυντή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, απουσίαζε από τα εγκαίνια της έκθεσης της συλλογής Στερν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Παράλληλα, διαρροές από το μουσείο κάνουν λόγο για αποχώρηση που προκλήθηκε από περικοπές και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αντικαταστάτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This