Νεφέλη Μεγκ: Η ανατρεπτική καλλιτέχνιδα, που αντί για τη Νομική την κέρδισε το θέατρο, ανεβαίνει στην σκηνή!

Must Read

Η Νεφέλη Μεγκ ετοίμασε μια παράσταση με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Αγγελόπουλου για να καυτηριάσει και να σατιρίσει όλα αυτά που ΤΗΝ και ΜΑΣ απασχολούν.

“Παίδες μου αγαπημένοι, δε με χωράει άλλο το στούντιο ηχογράφησης και είπα να μεταφέρω την παράνοιά μου live. Ανεβαίνω στη σκηνή, λοιπόν, απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι” δηλώνει η ίδια και μας καλεί στο Boukla 99 The Show για μια αξέχαστη εμπειρία κωμωδίας.

“Μου πάει η σκηνή περισσότερο από την Ευελπίδων”

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Nefeli Meg, ο δικός της λόγος είναι αρκούντως περιγραφικός και με την απαιτούμενη δόση χιούμορ, όπως οι παραστάσεις της.

“Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αλλά επειδή οι γονείς μου μού έπρηξαν τη μήτρα, τους έκανα το χατίρι και έγινα δικηγόρος (να μου πεις κι αυτοί, κάθε μέρα στα δικαστήρια, παράσταση δίνουν). Επειδή, όμως, το καλλιτεχνικό μου πνεύμα με είχε στοιχειώσει, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το YouTube και το stand up comedy. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει με τα χάλια μου (γιατί μέχρι τότε γελούσα μόνο εγώ και με έπιανε μοναξιά). Συνεργάστηκα για 1 χρόνο με τον Κώστα Μαλιάτση, κάνοντας το opening act στις stand up παραστάσεις του, αλλά κατέληξα να εκλαϊκεύω τη νομική και την κοινωνικοπολiτική επικαιρότητα μέσω του Instagram και του podcast μου «Μπούκλα 99».

Μέσα σε όλα αυτά, εκδίδω και βιβλίο, ένα νομικό οδηγό για αρχάριους. Παρουσίασα tedx, έδωσα ομιλίες, μέχρι και σε εκπομπή στην τηλεόραση προσγειώθηκα. Αλλά ό,τι και να έκανα ο μπαμπάς μου παρέμενε απογοητευμένος. Οπότε, είπα να κάνω αυτήν την παράσταση, να σας καλέσω όλους να κάνουμε χαμό, για να δει και ο πατερούλης μου ότι μου πάει η σκηνή, περισσότερο από την Ευελπίδων”.

Κι αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα από τη Nefeli δεν έχετε παρά να δείτε το podcast της και στο Youtube!

Πληροφορίες

Ημέρα: Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου
Πρεμιέρα Πέμπτη 2 Μαρτίου

Έναρξη: 21:30, Διάρκεια: 90′ λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45

Τόπος: Arch Club – Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public,
Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Οι θέσεις είναι σε τραπέζια των 4-6 ατόμων και ορίζονται με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση σε μπροστινό τραπέζι, μπορείτε να καλέσετε στο 698 380 35 47 (κράτηση 2 έως 6 άτομα). Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 18 ετών. Για άτομα κάτω των 18 είναι απαραίτητη η συνοδεία ενηλίκου.

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήριο Θέασης: 12€
Ταμείο: 15€

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€

Προπώληση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This