Οργή Μπισμπίκη κατά της κυβέρνησης: «Να ξεκουμπιστούν – Δεν θα υπάρξει τιμωρία για τα Τέμπη»

«Είμαστε τόσο καιρό στους δρόμους, καταλήψεις, διαδηλώσεις και δεν πήραμε τίποτε» είπε για τις διαμαρτυρίες των καλλιτεχνών

Must Read

«Λάβρος» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, τονίζοντας μάλιστα ότι ο λαός πρέπει να τους τιμωρήσει στις κάλπες. 

Μιλώντας για το προεδρικό διάταγμα που έβγαλε στους δρόμους τους καλλιτέχνες, ο Μπισμπίκης σχολίασε: «Αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να κάνει ακόμη και τους ηθοποιούς να είναι μαζί. Να υπάρχει αλληλεγγύη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό (…) Είμαστε τόσο καιρό στους δρόμους, καταλήψεις, διαδηλώσεις και δεν πήραμε τίποτε. Δεν έχει κάνει πίσω η κυβέρνηση» είπε σε συνέντευξή του στο documentonews.gr

Για τις έντονες διαμαρτυρίες των καλλιτεχνών που βγήκαν στους δρόμους ζητώντας να αποσυρθεί το ΠΔ που υποβαθμίζει τα πτυχία τους, ο ηθοποιός ανέφερε: «έχουμε δει μεγάλα κινήματα μες στα χρόνια να αποδομούνται πάρα πολύ εύκολα. Και να ξεχνιούνται. Εύχομαι να μη σταματήσει αυτή η μαζική αντίδραση του κόσμου πάνω σε μια πολύ σκοτεινή εποχή».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη και αν πιστεύει ότι οι ένοχοι θα τιμωρηθούν, ο ηθοποιός που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία», απάντησε ότι δεν πιστεύει πώς οι ένοχοι θα τιμωρηθούν, ενώ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανέφερε ότι «πρέπει να ξεκουμπιστούν».

«Στο βιβλίο του Ντοστογέφσκι η τιμωρία έρχεται από τον ίδιο τον χαρακτήρα. Διαπράττει ένα φόνο και μετά έχει ο ίδιος υπαρξιακό θέμα, τύψεις και ενοχές και αναλαμβάνει την ευθύνη. Πιστεύετε ότι θα αναλάβει κανείς ευθύνη από αυτούς για τα Τέμπη; Υπήρξε το έγκλημα. Θα υπάρξει τιμωρία; Πιστεύω ούτε μία στο εκατομμύριο. Θα πάει κανείς φυλακή; Η μόνη τιμωρία αυτήν τη στιγμή είναι να μην τους ξαναψηφίσουν. Να ξεκουμπιστούν» δήλωσε οργισμένος ο Μπισμπίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This