Έτοιμος να «μαγέψει» το Λονδίνο με την ποντιακή λύρα του ο Ματθαίος Τσαχουρίδης!

Στα Abbey Road Studios, με τη συνοδεία ορχήστρας, θα παίξει σπουδαία έργα, γνωστά παγκοσμίως

Must Read

Μια νέα μουσική πρόκληση αντιμετωπίζει ο δημοφιλής Πόντιος λυράρης Ματθαίος Τσαχουρίδης αλλά καθώς έχει συνηθίσει στα… δύσκολα, μάλλον είναι έτοιμος για όλα. Όπως ο ίδιος μοιράστηκε με τους θαυμαστές του, μέσω των λογαριασμών του στα social media, αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο πρότζεκτ.

Οπλισμένος με την ποντιακή του λύρα και με τη συνοδεία μεγάλης ορχήστρας «Big Band», θα εκτελέσει σπουδαία έργα γνωστά στο παγκόσμιο στερέωμα.

Έργα όπως το «Bohemian Rhapsody» του βρετανικού συγκροτήματος «Queen» του Φρέντι Μέρκιουρι, το «Strangers in the Night» του Φρανκ Σινάτρα, ένα ποτ-πουρί (medley) τραγουδιών [«Rock you like a Hurricane» (Scorpions), «Ederlezi» (Bregovic), «Eye of the Tiger» (Survivor), «Smooth Criminal» (Μάικλ Τζάκσον)] και το πιο γνωστό ελληνικό τραγούδι που ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της γης, το «Zorba the Greek» του Μίκη Θεοδωράκη, θα πάρουν άλλο χρώμα με την ποντιακή λύρα του να πρωταγωνιστεί ως το κύριο σολιστικό μουσικό όργανο!

Κι αν αναρωτιέστε πού θα γίνουν όλα αυτά: Μα στα διάσημα Abbey Road Studios στο Λονδίνο, φυσικά!

*πηγή: pontosnews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This