Ένα δυνατό μουσικό διήμερο στο Release Athens X SNF Nostos

Το opaponline.gr στις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Must Read

Μουσική, χορός, ρυθμός και ανεπανάληπτες ερμηνείες επί σκηνής.

Κάπως έτσι κύλησαν οι πρώτες δύο μεγάλες συναυλιακές ημέρες του Release Athens X SNF Nostos. Με headliners την εκρηκτική Καταλανή τραγουδίστρια Rosalia και το πάντοτε ανήσυχο ντουέτο της ηλεκτρονικής μουσικής, Röyksopp, το μόνο σίγουρο είναι ότι το φεστιβάλ ξεκίνησε όσο εντυπωσιακά αναμέναμε.

Μάλιστα, τα φαντασμαγορικά show μεγάλων καλλιτεχνών από… ψηλά, από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, του νέου online προορισμού διασκέδασης, γίνονται πραγματικά μια  αξεπέραστη εμπειρία.

Μια βραδιά αφιερωμένη στη σύγχρονη pop

Kande, Ayra Starr, Tinashe και Rosalia έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή και άνοιξαν εντυπωσιακά την αυλαία για τα μεγάλα ονόματα του Release Athens X SNF Nostos χαρίζοντας στους φίλους της pop μουσικής μια ανεπανάληπτη συναυλιακή ανάμνηση.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα είχε στηθεί και δεύτερη σκηνή στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου οι Sidarta, IAMDDB και Central Cee έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν το κοινό να χορεύει ασταμάτητα.

Ένα ταξίδι στο ηλεκτρονικό σύμπαν των Röyksopp

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της πρώτης ημέρας, η συνέχεια ήταν εξίσου φαντασμαγορική. Όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, απόλαυσαν μια “true electric” εμπειρία από τους ανανεωμένους Röyksopp. Οι οπτικοακουστικές δημιουργίες τους απογείωσαν μια ούτως ή άλλως εντυπωσιακή παραγωγή, κάνοντας τη βραδιά εξωπραγματική. Το κοινό δεν σταμάτησε να χορεύει στιγμή στον ρυθμό των συναρπαστικών remixes  και όλοι έμοιαζαν να έχουν μεταφερθεί σε έναν άκρως ηλεκτρονικό κόσμο, από όπου δεν ήθελαν να φύγουν.

Νωρίτερα, οι αναγεννημένοι Μίκρο, οι εντυπωσιακοί OMD και οι υπερβατικοί M83 είχαν φροντίσει ώστε να προθερμάνουν το κοινό κατάλληλα, ενώ οι Groundation, Dub INC και Tash Sultana αποθεώθηκαν από το κοινό που τους απόλαυσε στο Ξέφωτο του Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This