Οργή Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης αποστρατικοποιεί τα νησιά! Εγώ δεν θα έστελνα ποτέ όπλα στην Ουκρανία» 

Must Read

Στα αμυντικά θέματα της Ελλάδας αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια, όπου συνομίλησε με ομογενείς.

Ένα από τα σημεία της ομιλίας του που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήταν όταν ο ίδιος μιλώντας για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποστρατικοποιεί τα ελληνικά νησιά και στέλνει όπλα στην Ουκρανία, κάτι που όπως είπε, δεν θα έκανε ποτέ ο ίδιος.

Γνωρίζετε ότι ο πρωθυπουργός αποστρατικοποιεί τα ελληνικά νησιά; Εγώ δεν θα έστελνα οπλισμό από τα νησιά μας στην Ουκρανία, ποτέ». Για μένα αυτά τα θέματα, τα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό, είναι η πρώτη προτεραιότητα μου στην εξωτερική πολιτική» δήλωσε οργισμένος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του στο 20:26:

 

«Έχουμε στείλει τεράστιες ποσότητες όπλων στην Ουκρανία, από ΤΟΜΑ, μέχρι πυραύλους, γιατί; Πότε θα αντικατασταθούν αυτά τα όπλα;» φέρεται να έλεγε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΖΙΑ σε συνεργάτες του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This