Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νάσος Πατέτσος

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Must Read

Σε ηλικία 101 ετών έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Νάσος Πατέτσος, ο οποίος έκανε καριέρα και στο τραγούδι. Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, γνωστοποίησε την είδηση για τον θάνατο του καλλιτέχνη.

 




 

«Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής και ηθοποιός μία μεγάλη φίρμα τον δεκαετιών 40,50,60,70, η πιο μελωδική φωνή του ελαφρού τραγουδιού που τον λάτρευε η μητέρα μου κι είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του στα πρώτα μου χρόνια (κι εκεί γνώρισα τον ευγενικό του χαρακτήρα) στο ΚΑΜΠΑΡΕ της τότε Ερτ2, που ήταν μια μορφή μουσικής επιθεώρησης, ο Νάσος Πατέτσος ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το άσπρο του περιστέρι την μεγάλη του επιτυχία….

” Άσπρο μου περιστέρι πέτα.”έτσι τραγουδούσε μελωδικά κι έτσι θα τον θυμόμαστε.. Νάσο μου που μας αγαπούσες τόσο σ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Θλίψη θα σκορπισει η αποχώρηση σου στους φίλους σου και κυρίως στον αγαπημένο μας Τάκη Σαγιώρ που τόσο σε φρόντιζε. Εμείς ως ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών όπου τον τελευταίο χρόνο σε μεταφέραμε για όλη την φροντίδα που σου προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό σου ταξίδι..Η φώτο από την γιορτή που κάναμε στον Μαγεμενο Αυλό στα 100ά γενέθλια του Νασου μας πέρυσι» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας και δημοσίευσε φωτογραφία με τον εκλιπόντα.




 

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This