Το Ρέθυμνο από σήμερα «φοράει» τα γιορτινά του

Must Read

Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται από σήμερα το Ρέθυμνο! Η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020 θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Πόρτα (πύλη GUORA) και θα περιλαμβάνει παιδικό πρόγραμμα και παρέλαση του βασιλιά καρνάβαλου στα σοκάκια της πόλης, η οποία θα τερματιστεί στην παραλιακή αστική λεκάνη.

Εκεί, ο δήμαρχος Γεώργιος Μαρινάκης θα δώσει και το έναυσμα για την έναρξη των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων, που για άλλη μία χρονιά αντλούν τη δυναμική τους από την πλούσια ιστορία της πόλης! Ήδη η Οργανωτική Επιτροπή είχε δώσει μια γεύση για όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην οποία παρευρέθηκαν επιχειρηματικοί φορείς ξενοδόχων και εστίασης, εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ, του Εμπορικού Συλλόγου και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης (τμήμα Εμπορίου Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης).

Το «παρών» είχαν δώσει ακόμη το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, το Σώμα Νοσηλευτικής του ΕΕΣ, Δότες Ζωής και άλλες οργανώσεις, που κάθε χρόνο συμβάλλουν στην εκδήλωση.

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο των θεαματικών καρναβαλικών εκδηλώσεων θα διοργανωθούν, μεταξύ άλλων, παιδικό και εφηβικό κυνήγι θησαυρού, μίνι καρναβαλικός μαραθώνιος, ποδηλατοπαρέλαση, κρητικές παραδοσιακές καντάδες, καθώς και ο χορός των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Η μεγάλη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου, ενώ η Καθαρά Δευτέρα θα γιορταστεί, όπως κάθε χρόνο, με ιδιαίτερο τρόπο στους οικισμούς του Ρεθύμνου αλλά και μέσα στην πόλη.

Δείτε επίσης: Λάβρος κατά του Βρετανικού Μουσείου ο Προκόπης Παυλόπουλος για τα Γλυπτά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This