Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Must Read

Σε ιδιωτική κλινική βρίσκεται η Μάρθα Καραγιάννη τις τελευταίες μέρες, κάτι που έγινε γνωστό πριν λίγο από την αγαπημένη της φίλη Ντόρα Ντούμα.

Η κ. Ντούμα που συγκατοικεί τα τελευταία χρόνια με την αγαπημένη ηθοποιό, γνωστοποίησε το γεγονός στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε χωρίς να δίνει περισσότερες πληρορφορίες.

Η σύμπτωση ωστόσο είναι ανατριχιαστική, καθώς την ίδια στιγμή, δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου που υπήρξαν συμπρωταγωνιστές, βρίσκονται νοσημελευμένοι.

Η σκέψη μας και οι ευχές μας μαζί τους για άμεση ανάρρωση!

Δείτε επίσης: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της Κικής Δημουλά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This