Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Κλείνουν θέατρα λόγω κορωνοϊού – «Κατρακυλούν» οι πωλήσεις εισιτηρίων

Ο πανικός των πολιτών για την μετάδοση του κορωνοϊού μεταφέρεται και στον τομέα της ψυχαγωγίας! Ο κόσμος του θεάματος έχει επηρεαστεί αφού πολλές παραστάσεις κατέβηκαν άρον – άρον, πρεμιέρες αναβλήθηκαν ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν και προγραμματισμένες πρεμιέρες.

Του Εθνικό Θέατρο και συγκεκριμένα η σκηνή ΡΕΞ λειτουργεί κανονικά με μειωμένη προσέλευση κόσμου και φυσικά αντισηπτικό στην είσοδο του θεάτρου.

Κάποιοι θεατρικοί παραγωγοί φρόντισαν να κάνουν απολυμάνσεις και τηρούν τους κανόνες υγιεινής ωστόσο υπάρχουν και οι πιο τολμηροί που επιμένουν να ανεβάζουν παραστάσεις με όποια επίπτωση αφού τα έσοδα των θεάτρων έχουν πάρει την «κάτω βόλτα»! Με δέλεαρ τις μειωμένες τιμές έως και 30% αλλά και προσφορές, πολλά θέατρα προσπαθούν να κερδίσουν πελάτες.

Μέχρι στιγμής έχουν κατέβει οι παραστάσεις «Ξενοδοχείο Παράδεισος», «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια», ενώ πάγωσαν οι πρεμιέρες «Τζάσμιν» και «Πάπισσα Ιωάννα», ενώ το «Οριεντ Εξπρές» σταματά μια εβδομάδα νωρίτερα». Ο «Ράφτης Κυριών» που ετοιμαζόταν για περιοδεία, ακυρώνει επίσης τις παραστάσεις του.

Οι παιδικές παραστάσεις ακυρώνονται ενώ πληροφορίες θέλουν σήμερα Τρίτη, να έχουν αγοραστεί μόνο 100 εισιτήρια πανελλαδικά. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ