Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του βρέθηκε ο 36χρονος – Από τη γυναίκα έλειπε το μισό κρανίο 

Βίντεο με τον 36χρονο λίγες μέρες προτού βρεθεί νεκρός

Must Read

«Παγωμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης τις εξελίξεις γύρω από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην οδό Θερμοπυλών, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται ότι αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την 63χρονη μητέρα και τον 36χρονο γιο της που βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμό, μέσα στο διαμέρισμά τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, όλα δείχνουν ότι ο γιος πυροβόλησε τη μητέρα του και αφού περιφερόταν για ώρες στο σπίτι, στη συνέχεια έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στον εαυτό του.

Το γεγονός ότι το όπλο βρέθηκε μακριά από τις σορούς προκάλεσε υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η απόκλιση στην ώρα θανάτου μητέρας και γιου αλλά και τα ίχνη των κηλίδων του αίματος στον χώρο φέρεται να δίνουν απαντήσεις στον γρίφο.

Στο σπίτι της οδού Θερμοπυλών βρέθηκε ξεκλείδωτη η πίσω πόρτα, όμως δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Μάλιστα τα κοσμήματα τους βρέθηκαν άθικτα. Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο μετά από καταγγελία γειτόνισσας για έντονη δυσοσμία, ενώ όπως αναφέρουν μαρτυρίες είχαν μέρες να δουν την οικογένεια. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι άκουσε τρεις πυροβολισμούς την Παρασκευή, ωστόσο δεν έδωσε σημασία γιατί θεώρησε ότι ήταν ήχος πυροτεχνημάτων. Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι ένας μαυροφορεμένος άνδρας βρέθηκε να περπατάει στην ταράτσα του σπιτιού την περασμένη Πέμπτη, μάρτυρας ανέφερε ότι επρόκειτο για τον ίδιο τον 36χρονο που συνήθιζε να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα.

Δείτε βίντεο με τον 36χρονο λίγες μέρες προτού βρεθεί νεκρός:




Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι ο χώρος ήταν ανάστατος και πιθανόν να είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα σε μητέρα και γιο. Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή και καθισμένη σε πολυθρόνα στο σαλόνι. Η γυναίκα έφερε τραύμα από όπλο στον κρόταφο, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε γυμνός, στο κρεβάτι της μητέρας του και έφερε τραύμα από όπλο σε γνάθο και μάγουλο.




Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η μητέρα δολοφονήθηκε πριν από τουλάχιστον 3 ημέρες καθώς η σορός της ήταν σε σήψη. Μάλιστα το τραύμα ήταν τόσο μεγάλο που έλειπε το μισό της κρανίο. Παράλληλα, ο 36χρονος εντοπίστηκε σε ακαμψία, με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι άφησε την τελευταία του πνοή 20 ώρες προτού εντοπιστεί νεκρός. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο ίδιος δεν πέθανε ακαριαία αλλά αφού αυτοπυροβολήθηκε, φέρεται ότι μετακινήθηκε και ξάπλωσε στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας του.

Η καραμπίνα φέρεται να ανήκει στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος ήταν κυνηγός και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 3 χρόνια, προδομένος από την καρδιά του. Στο οίκημα έμενε και η 90χρονη γιαγιά του 36χρονου, μητέρα της 63χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να δώσει πολλές πληροφορίες για την υπόθεση.




Γείτονες αναφέρουν ότι η οικογένεια που ζούσε πολλά χρόνια στην περιοχή ήταν ήσυχη και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 36χρονος που εργαζόταν περιστασιακά ως ιδιωτικός υπάλληλος έβγαινε σπάνια από το σπίτι και το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε κλειστεί στον εαυτό του. Τελευταία είχαν ακουστεί καβγάδες ανάμεσα σε μητέρα και γιο, οι οποίοι ωστόσο δεν ήταν έντονοι.




Οι λόγοι που φέρεται να οδήγησαν τον 36χρονο σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστοι.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This