Η επιμέλεια 11χρονης έγινε δικαστικό θρίλερ! Τι καταγγέλλει εικαστικός για γιατρό των βορείων προαστείων

Must Read

Σε σενάριο βγαλμένο από ταινία θρίλερ παραπέμπει η καταγγελία της εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο ότι ο πατέρας της μονάκριβης κόρης της, μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων, της έχει απαγορεύσει κάθε επικοινωνία με το παιδί που απέκτησαν εκτός γάμου, επιδιώκοντας την οικονομική αλλά και φυσική -όπως η ίδια υποστηρίζει- εξόντωσή της!

Ξετυλίγοντας το παρασκήνιο των προσπαθειών να δει το παιδί της, με το οποίο έχει χάσει κάθε επαφή από τον Ιανουάριο του 2016 έως και σήμερα, η εντυπωσιακή ζωγράφος, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Espresso», καταγγέλλει πως ο πατέρας του παιδιού και το περιβάλλον του μεθόδευσαν βήμα βήμα τον τρόπο ώστε να τη βγάλουν από τη ζωή του 11χρονου σήμερα κοριτσιού.

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι» ισχυρίζεται η εικαστικός. Μάλιστα, προχωρά σε μια αδιανόητη καταγγελία υποστηρίζοντας πως ένας από τους δικηγόρους που ανέλαβε να την εκπροσωπήσει στην πολυμέτωπη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού την εξαπάτησε εμφανιζόμενος ο ίδιος στο δικαστήριο ως σύζυγός της! «Προσκόμισε πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα ότι δήθεν είχαμε παντρευτεί» λέει η ίδια.

«Η ζωή μου έχει σταματήσει από τότε που μου πήραν το παιδί μου» παραληρεί, αφηγούμενη από τη δική της σκοπιά το οικογενειακό δράμα που φέρεται ότι βιώνει. Οπως περιγράφει το κοριτσάκι της, καρπός της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Εκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στις αρχές του 2016 κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η εικαστικός, από την πλευρά της, κάνει λόγο για χαλκευμένες αποφάσεις και αφήνει υπόνοιες για παρασκηνιακές δράσεις του γιατρού. Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, έχει στραφεί με μηνύσεις κατά του πατέρα του παιδιού της, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν μέχρι στιγμής ανταπόκριση στις δικαστικές Αρχές. «Με συκοφαντούσε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, προσπαθώντας να με βγάλει τρελή» τονίζει, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για κακοποίηση του παιδιού της στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. «Πέντε μήνες αφού μου την πήραν, το παιδί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ούτε εκεί με άφησαν να τη δω» λέει, αποδίδοντας το επεισόδιο σε ψυχοσωματική βία. «Το παιδί ζει αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους 70 χρονών αντί να ζει με τη μητέρα του» προσθέτει. «Εχω μαραζώσει χωρίς το παιδί μου» λέει η ζωγράφος, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει να εργάζεται και προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια συγγενικών προσώπων της.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή»

Σε ένα από τα διαδοχικά δικαστήρια, που περιελάμβαναν απειλές, ανταλλαγή ύβρεων και βαριές κατηγορίες για έκλυτο βίο της μητέρας και κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα, οικογενειακή φίλη του γιατρού, καταθέτοντας ως μάρτυρας, είχε υποστηρίξει ότι το ανήλικο κοριτσάκι θέλει να παραμείνει με τον πατέρα και τη μητριά της και ότι η επαφή με τη μητέρα της «την ταράζει». «Η διαμάχη υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της Κλοντιάνας Τσέλο. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει η μάρτυρας, το παιδί αναστατωνόταν πριν και μετά από κάθε επίσκεψη της μητέρας της. Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς αυτούς, η μητέρα του παιδιού είχε ξεσπάσει στο δικαστήριο κάνοντας λόγο για ψευδομάρτυρες, ενώ μάρτυρας που είχε καταθέσει από το περιβάλλον της είχε υποστηρίξει πως ο γιατρός και η σύζυγός του βάζουν λόγια στο κοριτσάκι για να το απομακρύνουν από τη μαμά του. «Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με το παιδί. Βάζουν λόγια στο παιδί για τη μαμά του και τη βρίζουν» είχε καταθέσει η μάρτυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This