Ο αμφιλεγόμενος νομικός σύμβουλος του Μιωνή έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση

Must Read

Στα ηχητικά «στοιχεία» που παρουσίασε ο Σάμπυ Μιωνής με συνομιλία του ίδιου με τον Νίκο Παππά, έκανε αναφορά στον δικηγόρο Άλαν Ντέρσοβιτς, ο οποίος λειτουργεί ως νομικός του σύμβουλος. Ποιο είναι το θέμα όμως;

Ότι ο Ντέσροβιτς έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση από θύμα του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, στον οποίο παρείχε επίσης νομικές υπηρεσίες. Αυτό το ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Τα αποσπάσματα όπου ο Μωνής αναφέρει τον Ντέρσοβιτς παρουσιάζει το documentonews.gr:

«Αν αυτοί, λοιπόν, μου κάνουν οτιδήποτε, με αυτό το report… και παίρνουν οι Αμερικάνοι και το Ισραήλ αλλά και οι Αμερικάνοι, το World Jewish Congress. Δηλαδή μπαίνουν και οι Αμερικάνοι μέσα όπου εκεί έχω τον Dershowitz σου είπα».

«Ο Dershowitz έχει κάνει immobilize το αμερικάνικο κομμάτι και αυτό το report, που ο Ocampo δεν είναι Εβραίος, θα βγουν και θα κατηγορήσουν την Ελλάδα για αντισημιτισμό. Εμένα μου είπαν ευθέως ‘εσύ κουβέντα για αντισημιτισμό’, μου είπαν από την Αμερική. Εμείς…»

Σύμφωνα με τους LA Times, ο Ντέροσβιτς ήταν συνήγορος υπεράσπισης του Ντόναλντ Τραμπ στην προσπάθεια παραπομπής του από τη Γερουσία, αλλά εκτός από αυτό, βοήθησε και τον Τζέφρι Επστάιν να εξασφαλίσει επιεική συμφωνία με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στη Φλόριντα ενώ ήταν υπό έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών (εδώ το σχετικό άρθρο).

Ένα από αυτά τα κορίτσια τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση, με τον ίδιο να καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της κοπέλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This