Μητσοτάκης επί προσωπικού: Το «7×7» με πιτσιρικάδες και τα γούρια στον μεγάλο τελικό του Euro 2004

Must Read

Τα γούρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τελικό του Euro! Τι αποκάλυψε ο πρωθυπουργός στον Τάκη Φύσσα στην επετειακή εκπομπή «2004 Δευτερόλεπτα»!

Παίζει «7×7» με πιτσιρικάδες και έχει γούρια μαζί του όταν βλέπει μεγάλους αγώνες της ομάδας του. Αποκαλύψεις για τη διάθεση του προσωπικού του χρόνου, αλλά και για τις συνήθειες που ακολουθεί όταν βλέπει να παίζει η αγαπημένη του ομάδα, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Έλληνα διεθνή Τάκη Φύσσα και στην αλληλοσυνέντευξη που έγινε μεταξύ τους, στην επετειακή εκπομπή «2004 Δευτερόλεπτα», με θέμα την ιστορική κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδος.

«Παίζω σε ένα πρωτάθλημα στο σχολείο μου με ομάδες αποφοίτων κάθε Σάββατο ή όποτε μπορώ να πηγαίνω. Προσπαθώ όμως, επειδή είναι Σάββατο απόγευμα, να πηγαίνω. Παίζουμε 7-7, το οποίο είναι λίγο βάρβαρο, γιατί πολλές φορές παίζουμε με πολύ μικρότερους, αλλά έχω πει στον εαυτό μου ότι όσο αντέχουν τα πόδια μου και ποδόσφαιρο και λίγο μπάσκετ παίζω ακόμα. Παρότι μου αρέσουν, γενικά προσπαθώ να αθλούμαι όσο μπορώ, είτε πολύ νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ, αλλά η ομορφιά του ομαδικού αθλήματος, της παρέας, αυτά που θα πεις πριν και μετά το ματς, είτε παίζεις στο τοπ επίπεδο είτε παίζεις για την πλάκα σου, νομίζω ότι αυτή η μαγεία της συνύπαρξης, της καζούρας είναι μία από τις δυνάμεις του αθλητισμού» είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση του Φύσσα για το αν εξακολουθεί να αθλείται.

Όταν, δε, βλέπει αγώνες, όπως αυτός του τελικού του Euro, έχει συνήθειες που τις θεωρεί τυχερές. «Εγώ θυμάμαι πολύ καλά ότι είδα το ματς στο σπίτι μου, μαζί με κάποιους φίλους, την οικογένειά μου. Να ξέρεις ότι όλοι είχαμε τα γούρια μας τότε, τα οποία ξεκίνησαν από τον προημιτελικό. Πού καθόμαστε, τι μπλούζα φοράμε, νομίζω ότι αυτά δεν αλλάζουν. Όλοι κρατάμε τις συνήθειές μας, ειδικά όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This