Παρασκευή 7/5/2021

Από Νεολαία της ΚΝΕ, στην… αγκαλιά του Παύλου Πολάκη!

Η κνίτισσα γιατρός με τα ωραία μάτια έκλεψε την καρδιά του Παύλου Πολάκη, από τα 18 του κι ακόμα την κρατάει. Πρόκειται για τη σύζυγό του Δώρα Τσούκα, με την οποία γνωρίστηκε στη Νεολαία της ΚΝΕ, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η κνίτισσα καλλονή, όπως θυμούνται ότι ήταν οι συμφοιτητές της, είχε προχθές τα γενέθλιά της και ο πιστός και ακόμη ερωτευμένος πρώην υπουργός τής ευχήθηκε διαδικτυακά: «Να ‘σαι πάντα γερή, να ‘σαι ο βράχος που μας στηρίζει όλους, η πηγή που παίρνω δύναμη και να γεράσουμε μαζί ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες, βλέποντας τα λουλούδια μας να ανθίζουν» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Instagram.

Η Δώρα Τσούκα γνωρίστηκε με τον Παύλο Πολάκη όταν ήταν συμφοιτητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκτοτε τον ακολουθεί και τον στηρίζει πάντα σε κάθε βήμα του. Άλλωστε, η κυρία Τσούκα εντυπωσιάζει με τη διακριτικότητα και την χαμηλών τόνων στάση της, κάτι που ισορροπεί απόλυτα με τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα του Χανιώτη υπουργού.

Τόσο τρυφερό και ευαίσθητο, πάντως, όσο στο μήνυμά του δεν έχει δει, ούτε έχει ακούσει ποτέ κανείς τον Παύλο Πολάκη. Μπροστά στη Δώρα Τσούκα, όμως, ο πρώην υπουργός στέκεται… σούζα. Οι «παλικαριές» είναι μόνο για τη Βουλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ