Ήρωας έπιασε 3χρονο αγόρι που το πέταξε από φλεγόμενο κτίριο η μητέρα του για να σωθεί, πριν αυτή πεθάνει… (video)

Must Read

Ο 28χρονος πρώην πεζοναύτης Phillip Blanks που έπαιζε αμερικανικό football στο κολέγιο της Νότιας Καλιφόρνιας, έκανε τη μεγαλύτερή του επιτυχία σώζοντας τη ζωή ενός παιδιού που η μητέρα του το έριξε από το μπαλκόνι ενός φλεγόμενου διαμερίσματος στο Φοίνιξ της Αριζόνα, για να μην καεί.

Αν και το αποτέλεσμα για τον τρίχρονο μπόμπιρα ήταν θετικό, η 30χρονη μητέρα του δεν πρόλαβε να σωθεί, με τις φλόγες να την «καταπίνουν»…

Λίγο νωρίτερα, από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, ένας άλλος άνδρας πρόλαβε να σώσει και το άλλο μέλος της οικογένειας, ένα οκτάχρονο κοριτσάκι, με τα δύο παιδιά να νοσηλεύονται με εγκαύματα στο νοσοκομείο, αλλά να μην απειλείται η ζωή τους.

Παρά το τραγικό αποτέλεσμα για τη μητέρα, δεν παύει να αποτελεί μια εμπνευσμένη ιστορία για την ανιδιοτελή αγάπη μιας μητέρας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This