Για να αισιοδοξούμε μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα, ας θυμόμαστε πως υπάρχουν και άνθρωποι σαν τον Αυξέντιο Καλαγκό

Must Read

Πόσοι άραγε γνωρίζουν ποιος είναι ο Αυξέντιος Καλαγκός;

Ένα σπουδαίος επιστήμονας, ένας τεράστιος άνθρωπος, ένας ωραίος Έλληνας. Ο παιδο-καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός είναι από τις προσωπικότητες που μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς «οικουμενικές». Ακτινοβολούν σε όλον τον πλανήτη όχι με τα χρήματά τους, όχι με τη γκλαμουριά τους, όχι με τις επιδιώξεις τους, αλλά με τις πράξεις ουσίας που κάνουν.

Ο τεράστιος αυτός επιστήμονας έδωσε ξανά τη ζωή σε 14.000 άπορα παιδιά που χειρούργησε με την ομάδα του στις πιο ξεχασμένες γωνιές του πλανήτη με μοναδική ανταμοιβή το χαμόγελο τους. Ινδία, Μαρόκο, Αλγερία, Μοζαμβίκη, Κιργιστάν, Μαδαγασκάρη, Μποτσουάνα, Γεωργία, Σερβία, είναι μόνο μερικές από τις χώρες που τον φιλοξένησαν κι αυτός φρόντισε να δώσει πάλι το χαμόγελο στα μικρά παιδιά που το είχαν ανάγκη.

Γιατί τον αναφέρουμε τώρα θα πείτε… Γιατί πάντα μέσα σε ένα σκοτεινό τούνελ (σ.σ. η εποχή που διανύουμε με τα όσα άσχημα συμβαίνουν), αυτό που ψάχνουμε όλοι είναι ένα φως στην άκρη του να μας δώσει κουράγιο.

Coeurs pour Tous Hellas, «Καρδιές για Όλους»

https://youtu.be/uMqk3OU97y0

Από την εκπομπή «Ωραίοι ως Έλληνες» της ΕΡΤ1

https://youtu.be/o220WXMWPgw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This