Η Μαλβίνα Κάραλη θα γινόταν σήμερα 68 ετών (video)

Must Read

Γυναίκα, καθηλωτική, δυναμική, χειμαρρώδης, αποφασισμένη. Άφησε πίσω της ένα εξαιρετικό έργο στην συγγραφή, την δημοσιογραφία, την σεναριογραφία και στην τηλεόραση.

Γεννημένη στις 3 Φεβρουαρίου 1952, με καταγωγή από τα Ψαρά και τη Θράκη, η Μαλβίνα Κάραλη, άφησε το στίγμα της σατιρίζοντας τα πολιτικά δρώμενα με το μοναδικό της ύφος και «άγγιξε» τις ψυχές μας με την εξύμνηση του έρωτα και της αγάπης μέσα από το συγγραφικό της έργο.

Με τα κοντά χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά της, αλλά και τα καταγάλανα μάτια της, η Μαλβίνα αγάπησε πολύ τους άνδρες και τις συνταγές μαγειρικής ενώ άλλο τόσο λατρεύτηκε από το κοινό της. Μετά από τρεις γάμους και τρία παιδιά, η Μαλβίνα αφιερώθηκε στον τρίτο σύζυγό της, Διονύση Χαριτόπουλο ενώ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, η Μαλβίνα έφυγε 7 Ιουνίου 2002. 

Διαβάστε μερικά από τα αποφθέγματα της που αγαπήθηκαν και υιοθετήθηκαν ιδιαίτερα:

«Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν.»

«Kάθε θηλυκό πλάσμα έχει τη μοιραία σφραγίδα της μάνας του. Και καμιά δεν γλιτώνει τον κανόνα.»

«Άνδρας που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ.»

«Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα.»

«Εμένα κάνε με μόνο κύκλο ομόκεντρο, να νιώθω τη συγγένεια. Αλλά ομόκεντρο. Αλλιώς ζηλεύω. Και όταν ζηλεύω, γίνομαι έξυπνη. Και όταν γίνομαι έξυπνη, τα καταστρέφω όλα.»

«Σπάστηκα με την ατάκα σου “Κοίτα να διασκεδάσεις”. Δε γουστάρω να περνάω καλά χωρίς εσένα. Θέλω να λες από μέσα σου να είναι όλα μαύρα εκεί που πάει χωρίς εμένα -γιατί έτσι λέω κι εγώ. Τι να σου κάνω ανωτερότητες; Γιατί είμαστε έτσι φτιαγμένοι να μη μας αρέσει να περνάει καλά ο άλλος χωρίς εμάς.»

«Αν είναι κακό να σκοτώνεις τον πλησίον σου δίχως λόγο, είναι χίλιες φορές πιο κακό να ερωτεύεσαι και να αγαπάς τον πλησίον σου δίχως λόγο.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This