«Covid-τροχόσπιτα» η νέα μόδα που… κυριεύει απ’ άκρη σ’ άκρη τις ΗΠΑ!

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση.

  • Δεν φτάνει που ο νέος κορωνοϊός πήρε από τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας τον άνθρωπο που αγαπούσε πιο πολύ στον κόσμο, του στέρησε και τη δυνατότητα να βρεθεί δίπλα του στις τελευταίες στιγμές του. Ο Μαρκ Ρούτε δεν κατάφερε να επισκεφτεί στο γηροκομείο την ετοιμοθάνατη μητέρα του, Μίκε, πριν πεθάνει από τον Covid-19 στα 96 της, καθώς σεβάστηκε το απαγορευτικό.
  • Εξωφρενικό fake news έγινε… ιδιαίτερα δημοφιλές στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης WeChat. Σύμφωνα με την South China Morning Post Κινέζοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι επεξεργάζονται τις σάρκες των νεκρών από τη νόσο Covid-19 και παρασκευάζουν… χάμπουργκερ, με τα οποία ταΐζουν τον κόσμο! Μάλιστα υποστήριξαν ότι ο…. κανιβαλισμός υπάρχει εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ.
  • Δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους οι μόλις δυο επιβάτες αεροπλάνου της Eurowings, όταν απογειώθηκε από το Ντίσεντολφ της Γερμανίας το Σάββατο, με προορισμό τη Σαρδηνία της Ιταλίας. Όμως, η χαρά τους που συμμετείχαν στην πρώτη πτήση μετά την απαγόρευση λόγω του κορωνοϊού, κόπηκε όταν έφτασαν πάνω από το αεροδρόμιο της Όλμπια στη Σαρδηνία, καθώς ο πιλότος διαπίστωσε ότι το αεροδρόμιο ήταν… κλειστό για επιβατικές πτήσεις και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Ντίσεντολφ!
  • Το κλείσιμο συνόρων δεν βοηθά και τόσο στο να αποτραπεί η εξάπλωση της Covid-19, δήλωσε η υπηρεσία δημόσιας υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) πρόσθεσε ότι, μέτρα όπως η διενέργεια τεστ σε ταξιδιώτες πριν από την αναχώρηση, ή η θερμομέτρησή τους κατά την άφιξη είναι επίσης αναποτελεσματικά
  • Χωρίς χορωδίες και ύμνους τελέστηκαν οι θρησκευτικές λειτουργίες στις εκκλησίες της Γερμανίας, καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς όταν κανείς ψέλνει, από το στόμα του εκτοξεύονται σταγονίδια τα οποία μπορεί να μεταδώσουν τον νέο κορωνοϊό. Ήδη είχε καταγραφεί περιστατικό σε εκκλησία της Φρανκφούρτης, όπου μολύνθηκαν τουλάχιστον 40 πιστοί, οι οποίοι, όμως, δεν φορούσαν μάσκες
  • Τροχόσπιτα αγοράζουν μαζικά οι Αμερικανοί για να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους εν μέσω της πανδημίας. Μάλιστα η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, που δημιουργήθηκε ειδικός όρος για τα συγκεκριμένα… αυτοκινούμενα σπίτια, τα οποία τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν «Covid-τροχόσπιτα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This