Επιτέθηκε με πυροσβεστήρα στον άνδρα της επειδή έπαιζε παιχνίδια και δεν της έκανε έρωτα (video)

Must Read

Για πολλούς άντρες  τα videogames είναι η αγαπημένη τους ασχολία… Αρκετές γυναίκες από την άλλη πλευρά, δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ένα είδος ψυχαγωγίας και χαλάρωσης που αγαπούν από πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να γκρινιάζουν ειδικά όταν το παρακάνουν και τις παραμελούν…

Η σύντροφος ενός λάτρη των παιχνιδιών που ξοδεύει αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη, απηύδησε και αποφάσισε να του δώσει ένα μάθημα. 

Πήρε λοιπόν τον πυροσβεστήρα κι άρχισε να τον ψεκάζει, την ώρα που εκείνος έπαιζε, φωνάζοντας του να σταματήσει αφού η ίδια χρειαζόταν επειγόντως… σεξ!

Αν και το κίνητρο της ήταν αρκετά ισχυρό, ο ίδιος φάνηκε να ζορίστηκε…

@therealhammytv

Who gave my girlfriend a fire extinguisher🧯😩😭 #girlfriend #fire #haha #love #loveher #videogames #fyp #foryou #couple #trend

♬ Laxed – Jawsh 685

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαλάει ο καιρός μέχρι το βράδυ: Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

«Πέφτει» η θερμοκρασία - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

More Articles Like This