Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Τρέλανε το διαδίκτυο η μάνα που ανησυχεί ότι οι μάσκες «έχουν κουρκουμπίνη για να ναρκώνουν τα παιδιά»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τον γύρο των social media κάνει η ανάρτηση μια μητέρας σε σελίδα που προτρέπει τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, μετά την απόφαση του υπουργείου για υποχρεωτική μάσκα.

Η μητέρα που μπέρδεψε την κουρκουμίνη με τα κουρκουμπίνια και την… παπαρουνόσκονη, αναφέρει ότι έμαθε από άνθρωπο του υπουργείου ότι οι μάσκες θα είναι ποτισμένες με… κουρκουμπίνη η οποία θα ναρκώνει τα παιδιά για να μην κάνουν φασαρία.  

«Φίλες μου, μόλις μου είπε γνωστή μου από το υπουργείο οτι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη. Μια ουσία λέει που είναι των κινέζων και στόχο έχει να κάνει τα παιδιά συνεργάσιμα και ήρεμα. Να μην κάνουν φασαρία κτλ. Θα ναρκώσουν τα παιδιά μας; Εμείς αποφασίσαμε να μην το σχείλουμε με μάσκα και αν τελικά τις μοιράσουν θα πληρώσουμε ιδιώτη να κάνει ανάλυση υλικού».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τρολ έπεσε «σύννεφο»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ