Τρέλανε το διαδίκτυο η μάνα που ανησυχεί ότι οι μάσκες «έχουν κουρκουμπίνη για να ναρκώνουν τα παιδιά»

Must Read

Τον γύρο των social media κάνει η ανάρτηση μια μητέρας σε σελίδα που προτρέπει τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, μετά την απόφαση του υπουργείου για υποχρεωτική μάσκα.

Η μητέρα που μπέρδεψε την κουρκουμίνη με τα κουρκουμπίνια και την… παπαρουνόσκονη, αναφέρει ότι έμαθε από άνθρωπο του υπουργείου ότι οι μάσκες θα είναι ποτισμένες με… κουρκουμπίνη η οποία θα ναρκώνει τα παιδιά για να μην κάνουν φασαρία.  

«Φίλες μου, μόλις μου είπε γνωστή μου από το υπουργείο οτι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη. Μια ουσία λέει που είναι των κινέζων και στόχο έχει να κάνει τα παιδιά συνεργάσιμα και ήρεμα. Να μην κάνουν φασαρία κτλ. Θα ναρκώσουν τα παιδιά μας; Εμείς αποφασίσαμε να μην το σχείλουμε με μάσκα και αν τελικά τις μοιράσουν θα πληρώσουμε ιδιώτη να κάνει ανάλυση υλικού».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τρολ έπεσε «σύννεφο»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This