Βρετανοί τουρίστες έφευγαν από ταβέρνες στην Κρήτη χωρίς να πληρώσουν – Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφία για τον εντοπισμό τους

Το ζευγάρι έφευγε κάνοντας φασαρία για την ποιότητα του φαγητού!

Must Read

Ένα ζευγάρι Βρετανών που έκανε διακοπές στην Κρήτη, σύμφωνα με την Daily Mail, έφαγε σε τρεις τουλάχιστον ταβέρνες σε χωριό και έπειτα «έκανε φασαρία» για την ποιότητα του φαγητού, προκειμένου να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.

Ο άνδρας και η γυναίκα, οι οποίοι εμφανίζονται στην φωτογραφία που δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail, «φέρονται να ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και τα ποτά τους σε τουλάχιστον 3 εστιατόρια σε διαφορετικές βραδιές στο χωριό Κουτουλουφάρι, στα βόρεια του ειδυλλιακού ελληνικού νησιού, και στην συνέχεια άρχισαν να παραπονούνται δυνατά και να αρνούνται να πληρώσουν» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«Η τελευταία τοποθεσία που χτύπησαν είναι το εστιατόριο του Ariadni Apartments» συμπληρώνει η βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που ζητά πληροφορίες από τους αναγνώστες για την ταυτοποίηση του ζευγαριού, η φωτογραφία αναρτήθηκε σε group στο Facebook από εξοργισμένο μέλος του προσωπικού της επιχείρησης Ariadni Apartments, «το εστιατόριο της οποίας φημίζεται για τις πίτσες, τα θαλασσινά και τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα του».

Στην λεζάντα της ανάρτησης, το άτομο αυτό προειδοποιούσε τους ντόπιους επιχειρηματίες να «έχουν τον νου τους» για το συγκεκριμένο ζευγάρι, που αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό του αφού ολοκληρώσει το γεύμα του, μια «τακτική» που έχουν εφαρμόσει ήδη σε τρεις ταβέρνες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ανάρτηση στο group «Koutouloufari For Ever» προσέλκυσε πάνω από 200 σχόλια, πολλά τα οποία έγραψαν Βρετανοί που ένιωσαν αγανάκτηση για την συμπεριφορά των συμπατριωτών τους. «Είναι ένα υπέροχο μέρος με υπέροχους ανθρώπους! Ντροπή σας!» έγραψε μια Βρετανίδα.

«Άνθρωποι σαν αυτούς δυσφημούν τους Άγγλους» σημειώνει ένας άλλος σχολιαστής, εκφράζοντας την ευχή του να πληρώσουν για αυτό που έκαναν.

Ένας άλλος σχολιάζει ότι ήταν παρών την βραδιά που συνέβη το περιστατικό στο εστιατόριο και πιστεύει πως το ζευγάρι είναι από το Λίβερπουλ, ενώ ένας άλλος «αυτόπτης μάρτυρας» διαφώνησε λέγοντας ότι «καθόταν απέναντί τους» και από την προφορά τους κατάλαβε ότι είναι από την περιοχή του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This