Μεταγραφή βόμβα από τον Ολυμπιακό!

Must Read

Νέο μεταγραφική «βόμβα» από τον Ολυμπιακό με την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή κλείνοντας τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό από τη Βιγιαρεάλ αντί 4.500.000 ευρώ.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν στην αγορά των δικαιωμάτων του 25χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υποβληθεί την Τετάρτη (26/6) σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του 2023) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πολωνία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Η Βιγιαρεάλ κράτησε το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα εισπράξει το 20% από τα χρήματα που θα πάρει από το «Κίτρινο Υποβρύχιο», καθώς αυτή ήταν η προ διετίας συμφωνία, όταν ο παίκτης είχε πουληθεί με 14.000.000 ευρώ και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη απαίτηση.

Δεν υπάρχει οψιόν επαναγοράς

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβόλαιο δεν υπάρχει οψιόν επαναγοράς του υψηλόσωμου στόπερ από την Βιγιαρεάλ, ούτε «ρήτρα αντιπαλότητας» που είχαν οι Ισπανοί (ύψους 30.000.000 ευρώ) με την Σπόρτινγκ για την επιστροφή του παίκτη στην Πορτογαλία -έχει  αφαιρεθεί. Ο λόγος της κυριακάτικης εμπλοκής στην μεταγραφή του Σεμέδο οφειλόταν στα «λιοντάρια» που ήθελαν να παραμείνει η ρήτρα, έτσι ώστε να μην δουν τον παίκτη σε ένα, δύο ή τρία χρόνια να φοράει τις φανέλες της Πόρτο ή της Μπενφίκα.

Η μεταγραφή του Σεμέδο αποτελεί την δεύτερη ακριβότερη κεντρικού αμυντικού στην Ελλάδα, μετά από εκείνη του Βέλγου, Μπιορν Ένχελς, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ρεμς. Σε ό,τι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του, πληροφορίες από την πατρίδα του αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος θα λαμβάνει 700.000, αλλά θα έχει σημαντικά μπόνους που ανεβάζουν το ποσό πάνω από το 1.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Σεμέδο θα λάβει άδεια από το ισπανικό δικαστήριο, προκειμένου να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν με τον δανεισμό του στη Ρίο Άβε.

Είχε συλληφθεί λίγους μήνες 

Ο παίκτης είχε συλληφθεί λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στη Βιγιαρεάλ, τον Φεβρουάριο του 2017, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πρόκλησης τραυματισμού, απειλών, παράνομης οπλοκατοχής και κλοπής μετά βίας και είχε περάσει 142 μέρες στη φυλακή.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με εγγύηση 30.000 ευρώ. Είχε κατηγορηθεί ότι μαζί με τον ξάδελφό του και έναν φίλο του επιτέθηκαν σε έναν άνδρα, τον απήγαγαν, του έκλεψαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα έξω από ένα κλαμπ στη Βαλένθια.

Ο Σεμέδο είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα οικονομικής απάτης, συνελήφθη, ενώ το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του δεν αποδείχθηκε πως ήταν δικό του.

«Έκλαψα πολλές φορές. Ποτέ δεν το έκανα μπροστά σε κάποιον, αλλά πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά μου, το πόσο υπέφερε η οικογένειά μου. Σε κάνει να σκέφτεσαι αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να χάνεις χρόνο με την οικογένειά σου για να περνάς χρόνο με ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό σου και να ακολουθήσεις δρόμους που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Υπέφερα πολύ και, ναι, έκλαψα πολλά βράδια» είχε τονίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This