H Nicki Minaj παίζει την “Καραγκούνα” στο κλαρίνο και μάλλον θα τη δούμε σε πανηγύρι τον επόμενο 15αύγουστο

Προβλέπεται άψογη συνεργασία με το Γιώργο Μάγκα με εκείνον να καίει τα πουκάμισα κι εκείνη να καίει τις ζαρτιέρες

Must Read

Η Nicki Minaj σόλαρε την “Καραγκούνα” στο κλαρίνο και απέδειξε πως έχει δυνατά πνευμόνια σε ένα βίντεο που δε χρειάστηκε και πολύ για να γίνει viral. Ή τελοσπάντων περίπου έτσι.

Από την Έλενα Φάκου

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Νicki Minaj βρέθηκε καλεσμένη στο Carpool Karaoke με τον James Corden κάνοντας μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο στο Los Angeles, όταν εκείνος εμφάνισε ένα κλαρίνο ή μάλλον κλαρινέτο για να είμαστε πιο ακριβείς και την προκάλεσε να παίξε,ι με την βασίλισσα του rap να κάνει accept το challege παίζοντας μερικές νότες αφού το συγκεκριμένο όργανο έμαθε να το παίζει στην αρχή της καριέρας της.

To συγκεκριμένο video ανέβηκε τότε, στις 7 Απριλίου στο Tik Tok:

@latelateshow Our clarinet queen @Nicki Minaj 👑 #latelateshow #JohnWillams #NickiMinaj ♬ original sound – The Late Late Show

Tώρα όμως, η σελίδα των Eλλήνων ομογενών Greek Gateaway θέλησε να τρολάρει το παίξιμο της Nicki Minaj στο κλαρίνο και πάνω στο αυθεντικό βίντεο του Carpool Karaoke έβαλε μουσική υπόκρουση την “Καραγκούνα” παιγμένη από τον γνωστό κλαρινίστα Θανάση Βασιλόπουλου ο οποίος ολόκληρο το καλοκαίρι έκανε περιοδεία στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This