Η ερωμένη ενός άπιστου παρουσιαστή εμφανίστηκε κατά λάθος στο πλάνο (video)

Must Read

Ο φακός ξεσκέπασε κατά λάθος έναν άπιστο παρουσιαστή!

Ζωντανή μετάδοση από το σπίτι του έκανε ο δημοσιογράφος Αλφόνσο Μέρλος στο ισπανικό κανάλι του Υou Τube «Estado de Alarma», όταν ξαφνικά στο πλάνο εμφανίστηκε να περνάει από πίσω του, μια εντυπωσιακή γυμνή παρουσία.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είναι γνωστό στην πατρίδα του ότι διατηρεί δεσμό με την παίκτρια του «Big Brother» Μάρτα Λοπέζ και αμέσως αναγνώρισαν ότι η γυμνή κυρία στο βίντεο ήταν κάποια ερωμένη και όχι η σύντροφός του. Η καλλονή πέτρα του σκανδάλου που κυκλοφορούσε ημίγυμνη είναι η δημοσιογράφος Αλεξία Ρίβας, σύμφωνα με το «20 Minutos».

H σύντροφός του πήρε άμεσα θέση στα ισπανικά media και του επιτέθηκε κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να ζητά δημόσια. συγγνώμη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This