Εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού σε Λαμία και Κοζάνη – Αγώνας δρόμου για την ιχνηλάτηση των επαφών

Must Read

Σε συναγερμό οι υγειονομικές αρχές μετά την εμφάνιση νέων κρουσμάτων κορονοϊού σε Λαμία και Κοζάνη, ενώ γίνεται «αγώνας δρόμου» για την ιχνηλάτηση των επαφών τους, ιδιαίτερα των κρουσμάτων της Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναστάτωση επικρατεί στη Λαμία, μετά την επιβεβαίωση του θετικού αποτελέσματος σε τέσσερα άτομα, μέλη της ίδιας οικογένειας. Ένας 86χρονος με τη σύζυγό του, η κόρη τους και ο 28χρονος εγγονός τους, είναι στο επίκεντρο με τον ηλικιωμένο άνδρα να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ οι άλλοι τρεις σε ειδικό κοντέινερ, έξω από τα επείγοντα.

Όσον αφορά την ιχνηλάτηση των επαφών τους, εκεί επικρατεί ανησυχία, μιας και η οικογένεια και ειδικά ο 28χρονος, είχαν αρκετές επαφές στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, αλλά και στη Λοκρίδα.

Στην Κοζάνη έχουν επιβεβαιωθεί πέντε κρούσματα το τελευταίο διήμερο, δύο στρατιωτικοί, ένας 53χρονος κι ένα ζευγάρι που επέστρεψε από την Τσεχία και δεν τήρησε την καραντίνα όσων επιστρέφουν από το εξωτερικό.

Ο 66χρονος άνδρας του ζευγαριού νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπως και η σύζυγός του,η οποία έχει ήπια συμπτώματα.

Οι δύο στρατιωτικοί είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Πρόκειται για ασθενή (εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου) και γιατρό (αυτός που τον εξέτασε) στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This