Μέχρι τέλος Ιουλίου θα ισχύουν τα μέτρα στις παραλίες- Έρχεται και απαγόρευση πανηγυριών ως το τέλος Αυγούστου

Must Read

Ως το τέλος του Ιουλίου παρατείνονται τα μέτρα τήρησης αποστάσεων σε όλες τις παραλίες, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Αυτό έγινε γνωστό με ΚΥΑ έξι Υπουργείων (Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Εσωτερικών) και ισχύει για όλη τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως η απόφαση για την απαγόρευση των πανηγυριών ενδέχεται να παραταθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί γενικό lockdown, αλλά θα υπάρχουν τοπικές παρεμβάσεις όπου κριθεί αναγκαίο, για να μην ανακοπεί η πορεία της οικονομίας και του τουρισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This