Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη αλυσίδα ενημερώνει τους υπαλλήλους για «άδειες» από 1η Οκτώβρη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Φαίνεται ότι εάν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δεν υποχωρήσουν, η ημερομηνία κλειδί για τα νέα μέτρα θα είναι η 1 Οκτώβρη. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες ότι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι από 1 Οκτώβρη θα βγουν σε άδεια για ένα δεκαπενθήμερο.

Η εξέλιξη αυτή είναι ενδεικτική για τα μέτρα που σκέφτεται να πάρει η κυβέρνηση προκειμένου να αναχαιτίσει το δεύτερο κύμα κορονοϊού που φαίνεται ότι είναι πιο επικίνδυνο από το πρώτο. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των κρουσμάτων που έχει αυξηθεί γεωμετρικά, αλλά και ο αριθμός των θανάτων που σχετίζεται με την ασθένεια.

Ήδη οι πληροφορίες θέλουν το έθνικό σύστημα υγείας να δοκιμάζεται και εάν δεν ληφθούν μέτρα, οι συνέπειες ενδέχεται να είναι μη ελεγχόμενες για τον κρατικό μηχανισμό. Ήδη οι λοιμωξιολόγοι κάνουν λόγο για αναγκαιότητα νέων μέτρων, αφού τα υφιστάμενα δεν φαίνεται να αποτελούν λύση για το δεύτερο κύμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ