Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: 10 μήνες λειτουργίας των ρομποτικών ορθοπεδικών συστημάτων ROSA(R) Knee System

Must Read

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 – Πιστός στη δέσμευσή του να οδηγεί τις ιατρικές εξελίξεις προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχώρησε, πρώτος στην Ελλάδα, στην προμήθεια 2 (δύο) ρομποτικών συστημάτων ROSA® Knee System, επενδύοντας περισσότερα από 1εκ ευρώ,  στην πλέον σύγχρονη και εξελιγμένη λύση για την εκτέλεση ρομποτικά υποβοηθούμενων ορθοπεδικών επεμβάσεων Ολικών Αρθροπλαστικών Γόνατος.

Τα 2 (δύο) ρομποτικά συστήματα, έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν, πλήρως, εδώ και 10 μήνες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με τις πρώτες, πολύπλοκες επεμβάσεις ολικής αρθροπλαστικής, να έχουν πραγματοποιηθεί, με απόλυτη επιτυχία, στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Με τη χρήση των ρομποτικών συστημάτων επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση της πιθανότητας επιπλοκών, η μείωση του χρόνου παραμονής στην κλινική, ο περιορισμός του μετεγχειρητικού πόνου και η ταχύτερη ανάρρωση. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα της λεπτομερούς προετοιμασίας της επέμβασης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με χρήση εξατομικευμένων δεδομένων για τον κάθε ασθενή, της αξιολόγησης σε πραγματικό χρόνο του εύρους κίνησης του ποδιού και τέλος, η δυνατότητα πραγματοποίησης δύσκολων χειρισμών ακριβείας, από το χειρουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This