Χάπι κατά του κορωνοϊού ετοίμασε και η Pfizer

Πόσο θα κοστίζει άραγε;

Must Read

Μόλις μια ημέρα μετά την έγκριση του χαπιού της Merck από τη Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Υγειονομικών Προϊόντων (MHRA) της Βρετανίας, η Pfizer μπήκε στην «αρένα» ανακοινώνοντας ότι έχει ετοιμάσει το δικό της σκεύασμα κατά του κορωνοϊού.

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα ότι το χάπι της κατά της Covid-19 είναι 89% αποτελεσματικό για την πρόληψη του κινδύνου νοσηλείας ή θανάτου, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.

«Η ενδιάμεση ανάλυση έδειξε μια μείωση 89% του κινδύνου νοσηλείας που συνδέεται με την Covid-19 και θανάτου από οποιαδήποτε αιτία σε σύγκριση με ένα ψευδοφάρμακο (placebo) στους ασθενείς τρεις ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Pfizer.

Η φαρμακοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει άμεσα αίτημα στις αμερικανικές αρχές για επείγουσα έγκριση του νέου σκευάσματός της, ωστόσο μένει να δούμε ποιο θα είναι το κόστος, αφού χθες μετά τα ευχάριστα νέα για την έγκριση του χαπιού της Merck, ακολούθησε «ψυχρολουσία» με το κόστος του σκευάσματος να φτάνει τα 1.000 ευρώ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This