Παγώνη: Η υποπαραλλαγή «Κένταυρος« θα έρθει και στην Ελλάδα

Αναμένουν να δουν αν θα κάνει βαριές νοσήσεις

Must Read

Στην νέα παραλλαγή της Όμικρον με την ονομασία «Κένταυρος» μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στο MEGA.

Όπως είπε η κ. Παγώνη, η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού ήταν ήδη γνωστή από τον Μάιο και είχε πρωτοεμφανιστεί στην Ινδία. Αυτό που θέλουν να δουν οι ειδικοί, είναι κατά πόσο είναι μεταδοτική και εάν προκαλεί σοβαρή νόσηση.

«Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη κρούσματα και περισσότερες πληροφορίες, όμως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει πει πως είναι μια μετεξέλιξη της Όμικρον 2, που επικράτησε τον Φεβρουάριο» συμπλήρωσε.

«Οι μέχρι τώρα παραλλαγές προκαλούσαν νόσηση του ανώτερου αναπνευστικού, εάν συνεχιστεί αυτό για εμάς είναι καλό διότι δεν θα έχουμε διασωληνώσεις, δεν θα έχουμε θανάτους» εξήγησε η ίδια, επισημαίνοντας ωστόσο πως αυτή τη στιγμή σημειώνεται αύξηση νοσηλειών στα νοσοκομεία κατά 40%.




Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε στον κόσμο να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους αλλά και στους εξωτερικούς που υπάρχει συνωστισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This