Αλλεργία στο κρύο; Κι όμως υπάρχει!

Must Read

Το μαρτύριο του επτάχρονου Τόμι Λιτς μόλις άρχισε, καθώς η θερμοκρασία στο Ηνωμένο Βασίλειο άρχισε να πέφτει. Όσο πιο τσουχτερό γίνεται το κρύο τόσο πιο πολύ υποφέρει ο μικρός, ο οποίος είναι αλλεργικός στον χειμώνα εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης.

Η μητέρα του, Αμπιγκεϊλ ΜακΝτόναλντ, ανέφερε στη «Sun» ότι η ασθένεια εκδηλώθηκε πριν από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα ο Τόμι να διακομιστεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Ένα χειμωνιάτικο βράδυ ο επτάχρονος εμφάνισε εξάνθημα στο κεφάλι του και η μητέρα του νόμισε ότι είχε κολλήσει ίωση. Το επόμενο πρωινό βρήκε τον γιο της καλυμμένο με εξανθήματα «από το κεφάλι έως τα πόδια», με πρησμένο πρόσωπο, πόνο στο στομάχι και δυσκολίες στην αναπνοή.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από αγγειακό οίδημα, το οποίο πρακτικά αποτελεί μια ιδιότυπη αλλεργία στον χειμώνα, καθώς τα συμπτώματα προκαλούνται από τις πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Πράγματι, διαπιστώθηκε ότι ο Τόμι, εκτός από τον κρύο αέρα, έχει αλλεργία και στο ζεστό νερό. Πέρυσι ο επτάχρονος, που κάνει θεραπεία με αντιισταμινικά, νοσηλεύτηκε τουλάχιστον μία φορά κάθε μήνα του χειμώνα με σοβαρά συμπτώματα, όπως εμετούς, δυσκολία στην αναπνοή και παραλήρημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This