Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή της ομάδας Run to Change Diabetes στο Lycabettus Run 2023

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» της Novo Nordisk Hellas συμμετείχε στο Lycabettus Run 2023

Must Read

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της Novo Νοrdisk Hellas, του προγράμματος “Healthy Cities” καθώς και της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας, για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» έδωσε το παρών στο δρομικό γεγονός του Lycabettus Run 2023.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», με περισσότερους από 185 δρομείς, συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στο Λυκαβηττό, του Αγώνα Δρόμου 11 χλμ. , του Αγώνα Δρόμου 5,5 χλμ. , του Αγώνα Trail 9 χλμ. Και του Αγώνα Trail 4,5 χλμ., καθώς και τους αγώνες relay.

Στην ομάδα συμμετείχαν, εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas, η Γερμανική Σχολή Αθηνών (Deutsche Schule Athen), η Πανελλήνια Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη, δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι του χώρου της υγείας καθώς και φίλοι της ομάδας.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε:

«Η συμμετοχή της ομάδας μας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», στο δρομικό γεγονός του Lycabettus Run 2023, προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό της χώρας για το Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές:

  1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη από μια απλή εξέταση,
  2. Υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και
  3. Εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».

Η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas κα Μαίρη Καραγεώργου με αφορμή τον αγώνα του Λυκαβηττού δήλωσε:

«Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στο δρομικό γεγονός του Lycabettus Run 2023. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την πρόληψη και να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Θα συνεχίσουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τόσο προς στο ευρύ κοινό όσο και στους θεσμούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά και αποτελεσματικά η ασθένεια του Σακχαρώδη Διαβήτη καθώς και η νόσος της Παχυσαρκίας, στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το 2023, ο εορτασμός των 100 ετών από την ίδρυση της εταιρείας μας, σηματοδοτεί και την εστίασή μας στην διατήρηση υγειών πόλεων, μέσω του προγράμματος “Healthy Cities”.

Μείνετε συντονισμένοι για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This