Stop στο στρες προτείνει μια παγκόσμια Ελληνική καινοτομία

Must Read

Η καταπολέμηση του άγχους και του στρες πλέον αποτελεί μια καθημερινή μάχη του ανθρώπινου εγκεφάλου, τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο οργανισμός στην σύγχρονη εποχή είναι πάμπολλα. Θα μπορούσε να βοηθήσει ένα απολαυστικό ρόφημα σε αυτό τον αγώνα;

Χαλάρωση με ένα ρόφημα; Ναι γιατί όχι, υπέροχη διάθεση απλά και φυσικά με ένα ρόφημα παρασκευασμένο με σύνθεση RELAX κατατάσσοντας το στα λεγόμενα fuctional foods, προϊόντα που έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό προτείνει το νέο ρόφημα RELAXATION® από την εξειδικευμένη Ελληνική μάρκα ροφημάτων EUBIOTICA που κυκλοφόρησε σε eshops φαρμακείων και τροφίμων, σε όλα τα Φαρμακεία και στα καταστήματα τροφίμων.

Φακελίσκοι με στανταρισμένο το μίγμα των βοτάνων, βρασμένο και έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε το περιεχόμενο σε 300ml νερό, κρύο ή ζεστό, ότι προτιμά ο καθένας μας, να το ανακατέψετε και θα έχετε έτοιμο σε χρόνο dt ένα υπέροχο ρόφημα που θα σας χαλαρώσει και ταξιδέψει.

Βρείτε την ηρεμία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τον συνδυασμό βοτάνων που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για ηρεμία και της καταπραϋντικής L-θεανίνης, αυτό το τσάι αποτελεί τη σωστή επιλογή όταν χρειάζεται να χαλαρώσετε.

ΕU-BIOTICA = εὖ-BIOS αλλά και έμπνευση από τη Βόρεια Εύβοια ως φόρο τιμής στον τόπο της πρώτης καλλιέργειας της EUBIOTICA αλλά και τόπο καταγωγής του ιδρυτή της, του κυρίου Λιακόπουλου Γιάννη.

Δείτε όλη την καινοτόμα σειρά των ροφημάτων / τσαγιών EUBIOTICA στο www.amhes.com

Amhes Pharma
Κωλέττη, 3 Μεταμόρφωση
Τελ: 2110123575

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This