Ελπίδα ίασης για όλα τα είδη του καρκίνου!

Must Read

Πειραματική θεραπεία που θα γιατρεύει τους ασθενείς από όλους τους τύπους του καρκίνου πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους ερευνητές. Η ερευνητική ομάδα του Γιούμαν Φονγκ κατασκεύασε στο εργαστήριο έναν ιό ο οποίος έδωσε πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα όταν δοκιμάστηκε στο εργαστήριο και σε πειραματόζωα.

Oπως εξήγησε στην «Daily Telegraph» ο Φονγκ, που εργάζεται στις ΗΠΑ για την αυστραλιανή εταιρία βιοτεχνολογίας Imugene, έφτιαξαν στο εργαστήριο έναν ιό που μοιάζει με εκείνον που προσβάλλει τα βοοειδή, προκαλώντας μια μορφή ευλογιάς η οποία είναι γνωστή ως δαμαλίτιδα. Ο συγκεκριμένος ιός δεν προκαλεί ασθένεια στους ανθρώπους.

Oταν οι ερευνητές δοκίμασαν τη θεραπεία, που αποκάλεσαν CF33, με τον τροποποιημένο ιό στο εργαστήριο, διαπίστωσαν ότι σκότωσε όλα τα καρκινικά κύτταρα από διάφορους τύπους καρκίνου. Oταν η θεραπεία δοκιμάστηκε σε ποντικούς, παρατηρήθηκε ότι μειώθηκαν οι όγκοι όλων των μορφών καρκίνου από τις οποίες είχαν νοσήσει τα πειραματόζωα.

Τώρα ο Φονγκ βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου το ερχόμενο έτος θα αρχίσουν οι κλινικές δοκιμές, στις οποίες θα συμμετάσχουν εθελοντές και εθελόντριες με επιθετικό καρκίνο του μαστού, μελάνωμα, καρκίνο των πνευμόνων, καρκίνο της ουροδόχου κύστης καθώς και καρκίνο στο στομάχι και το έντερο. Ο ερευνητής επισημαίνει ότι η επιτυχία των δοκιμών στο εργαστήριο και σε πειραματόζωα δεν διασφαλίζει αντίστοιχη επιτυχία και στον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This