Αλλεργίες λόγω πρόχειρου φαγητού

Must Read

Η αγάπη των ανθρώπων -και ειδικά των παιδιών- για τα μεταποιημένα τρόφιμα, το γνωστό μας junk food, μπορεί να είναι ένας λόγος για την έντονη αύξηση και τη σοβαρότητα των τροφικών αλλεργιών τις τελευταίες δεκαετίες, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Νάπολης «Federico II» μελέτησαν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που είχαν τροφικές αλλεργίες είχαν στον οργανισμό τους υψηλότερα επίπεδα ενός συντηρητικού που προέρχεται από τα έντονα επεξεργασμένα τρόφιμα, σε σύγκριση με τα παιδιά που παρουσίαζαν αναπνευστικές αλλεργίες ή κανενός είδους αλλεργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This