Νέα εποχή για την Παγκρήτια Τράπεζα με τη μετατροπή της σε Α.Ε.

Must Read

Σε νέα εποχή περνά η Παγκρήτια Τράπεζα. Η γενική συνέλευση των μελών της ψήφισε τον μετασχηματισμό της από Συνεταιριστική Τράπεζα σε Ανώνυμη Εταιρία, με στόχο τον διπλασιασμό του ενεργητικού της.

Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος της Lyktos Participations, του στρατηγικού επενδυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας, η μετατροπή του πιστωτικού ιδρύματος σε Ανώνυμη Εταιρία μεταβάλλει τις δυνατότητες της τράπεζας για να γίνει ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό πιστωτικό ίδρυμα.

«Στην τράπεζα αυτή δεν θα παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα προσφέρει στους πελάτες της. Ο προσανατολισμός της παραμένει στη στήριξη της τοπικής και κατ’ επέκταση της εθνικής οικονομίας, με λύσεις πρωτοποριακές, που θα εκμεταλλεύονται την τεχνολογία και θα ενισχύονται από την τεχνογνωσία ενός εξειδικευμένου τραπεζικού επιχειρείν» τόνισε ο κ. Σάλλας.

Εξηγώντας τη στρατηγική της τράπεζας η ανώτερη γενική διευθύντρια Χρυσάνθη Παπαδοπούλου ανέφερε πως μια τράπεζα με τη μορφή της Α.Ε. μπορεί να επεκταθεί σε ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών εργασιών, όπως υπηρεσίες Επενδυτικής Τραπεζικής, Τreasury και Χρηματοοικονομικών Αγορών, Leasing, Factoring, Transaction Banking, δίνοντας στους πελάτες της σημαντικές διεξόδους που δεν είχαν στη διάθεσή τους νωρίτερα.

Παράλληλα. με αυτή την απόφαση ανοίγονται νέες προοπτικές που θα επιτρέψουν σε σύντομο χρονικό ορίζοντα τον υπερδιπλασιασμό των μεγεθών της τράπεζας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This