Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που πήγε για χημειοθεραπεία! Τι καταγγέλλει η κόρη της (video)

Must Read

Σε μια απίστευτη καταγγελία που προκαλεί το κοινό αίσθημα προχώρησε μια γυναίκα. Όπως υποστηρίζει οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο στην καρκινοπαθή μητέρα της που μετακινήθηκε εκτός νομού για να υποβληθεί για χημειοθεραπεία.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γυναίκα ανέφερε ότι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο στη μητέρα της, κατά την επιστροφή της από νοσοκομείο όπου υπεβλήθη στην θεραπεία.

Όπως περιέγραψε, η καρκινοπαθής μητέρα της μετακινείται από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τις χημειοθεραπείες. Για τη θεραπεία της ενοικιάζουν ειδικό βαν, καθώς η γυναίκα μετακινείται σε αναπηρικό καροτσάκι. Όταν επέστρεφαν από το νοσοκομείο, η αστυνομία σταμάτησε το βαν για να κάνει έλεγχο.
Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι και τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της. Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και επέβαλε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή συνολικά 1.200 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This