Η Γκαγκάκη «παραιτήθηκε» από τον Δήμο μετά την κατακραυγή για την φοιτήτρια αλλά όχι από τα πάνελ

Must Read

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τα δυνατά γέλια της και τα «πικάντικα» σχόλια στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι» στον ΣΚΑΙ, έδωσε την παραίτηση της στον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Μπακογιάννη. Για την ακρίβεια και για να είμαστε πιο ρεαλιστές, την εξανάγκασαν σε παραίτηση αφού ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει τέτοια κατάπτυστη συμπεριφορά, δεν νοείται να διαχειρίζεται τα κοινά και ειδικά σε έναν τομέα τόσο ευαίσθητο όσο ο Πολιτισμός.

Η κ. Γκαγκάκη είχε διοριστεί ως υπεύθυνη στον τομέα Πολιτισμού του Δήμου και είχε αναλάβει προεδρικά καθήκοντα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης. Τόσος πολιτισμός όμως της έπεσε βαρύς και είπε να ξεδώσει με λίγη κακόγουστη και προσβλητική σάτιρα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου μαζί με την ομάδα του διακωμώδησαν σε έσχατο σημείο την σεξουαλική κακοποίηση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, με αποτέλεσμα μετά από πρωτοφανείς καταγγελίες, να επέμβει το ΕΣΡ. Το θέμα εκκρεμεί και αναμένεται η απολογία των υπευθύνων της εκπομπής για να αποφανθεί αν θα υπάρξουν ποινές.

Ο Παύλος Γερουλάνος ζήτησε την απομάκρυνσή της

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους. Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

Αν η κυρία Γκαγκάκη θίχτηκε τόσο πολύ και αποφάσισε ότι δεν υπάρχει χώρος πια για εκείνη στις δημοτικές αρχές, γιατί δεν παραιτείται και από τα πάνελ της τηλεόρασης που θίγουν ευαίσθητα κοινωνικά θέματα με «φτηνό χιούμορ»; Μήπως απαλύνεται η ευθυξία της με την μισθοδοσία της στον ΣΚΑΙ;

Δείτε επίσης: Το ΕΣΡ ετοιμάζει «καμπάνα» για τον… χαβαλέ με την φοιτήτρια στην εκπομπή του Λιάγκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This