Νταής πατέρας χτύπησε 11χρονο στους Αμπελόκηπους – Είχε ρίξει νερό στην κόρη του

Must Read

Ένα ακόμα περιστατικό βίας σε ανήλικο παιδί σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο. Στους Αμπελόκηπους το μεσημέρι της Παρασκευής (6/12), ο πατέρας ενός παιδιού επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες.

Και αυτό γιατί το νεαρό θύμα διαπληκτήστηκε με την κόρη του δράστη για ένα μπουκάλι νερό που έπεσε πάνω στο κορίτσι, βρέχοντάς το. Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν, κάτι που μεταβίβασε στον πατέρα του το κορίτσι.

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξαλάφρωνε» αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας

Ο τελευταίος πήγε στο σχολείο την αμέσως επόμενη ημέρα και εντόπισε τον μαθητή έξω από το σχολείο, χτυπώντας τον με δύναμη.

«Όταν είδαμε το παιδί ήταν πεσμένο κάτω και έτρεμε. Έκλαιγε. Ήταν φοβισμένο. Ο δράστης του έδωσε σφαλιάρες και κλωτσιές. Το παιδί προσπάθησε να αντιδράσει και να αμυνθεί.

Πριν δεχτεί τα χτυπήματα, υπήρξαν ύβρεις σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο δράστης τον άρπαξε με δύναμη, τον ακινητοποίησε και άρχισε να τον χτυπάει. Το αγόρι έπεσε κάτω τραυματισμένο στο πόδι και αναψοκοκκινισμένο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Η διευθύντρια και οι δάσκαλοι έσπευσαν στο σημείο μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η διευθύντρια έχει δώσει ήδη κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This