Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονη στην Πρέβεζα και παραλίγο να της κόψει το πόδι

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τραύματα που προκάλεσε σε ένα 9χρονο κοριτσάκι ένας σκύλος, όταν της επιτέθηκε μέσα στην αυλή του σπιτιού της, στον Αγιο Θωμά Πρέβεζας.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος πέρασε την περίφραξη και όρμηξε στην άτυχη 9χρονη προκαλώντας της σοβαρότατα τραύματα στο πόδι.

Σύμφωνα με την οικογένεια της ανήλικης, το σκυλί δεν ήταν δεμένο, ούτε βρισκόταν οριοθετημένο σε έναν ασφαλή περιφραγμένο χώρο, με αποτέλεσμα να διαφύγει την προσοχή των ιδιοκτητών του και να περάσει στην αυλή της οικογένειας του 9χρονου κοριτσιού.

Οπως καταγγέλλει η οικογένεια της 9χρονης, η περίφραξη που χώριζε τα δύο σπίτια δεν ήταν ικανή να εμποδίσει τον μεγαλόσωμο σκύλο, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι της είναι φτιαγμένο πρόχειρα από καλάμια.

Οπως ανέφεραν οι γιατροί, η 9χρονη σώθηκε από θαύμα από τη μανία του σκύλου, αφού ήταν τόσο βαθύ το τραύμα που φάνηκε ακόμα και ο αχίλλειος τένοντας του κοριτσιού. Οι φωτογραφίες μάλιστα που συνοδεύουν την ιατρική γνωμάτευση είναι ιδιαίτερα σοκαριστικές. Ενδεικτικό της σοβαρότητας των τραυμάτων είναι πως η μικρή θα χρειαστεί να υποβληθεί σε τουλάχιστον δύο πλαστικές επεμβάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς έχουν υποβάλει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας και ζητούν την άμεση απομάκρυνση του σκύλου.

Δείτε επίσης: Ζημιές εκατομμυρίων ευρώ από τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This