Η τουρκική μονταζιέρα κάνει υπερωρίες: «Η Ελλάδα σπάει την απαγόρευση εξοπλισμού νησιών στο Αιγαίο»

Βίντεο-προπαγάνδα για τα ελληνικά νησιά!

Must Read

Η τουρκική ιστοσελίδα Parss+ η οποία ασχολείται με την αμυντική βιομηχανία, την εξωτερική πολιτική και τις συγκρούσεις έχοντας ως επίκεντρο την τεχνολογία, ανέβασε ένα άκρως προπαγανδιστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter, επιδεικνύοντας τους προκλητικούς ισχυρισμούς της Τουρκίας αναφορικά με τα νησιά του Αιγαίου.

Υποστηρίζουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι στο βίντεο και στα εισαγωγικά της ανάρτησης:

«Η Ελλάδα παραβιάζει τις συμφωνίες να μην εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες, 23 από αυτά τα νησιά βρίσκονται σε αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς – η Ελλάδα έχει οπλίσει τα 16 από αυτά. Οι παραβιάσεις αυτές συνεχίζονται από τη δεκαετία του 1960»!

Στο φινάλε του βίντεο ακούγεται το εξής: «Παρ’ όλες τις προκλήσεις από την Ελλάδα, η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειές της για επίλυση των διαφωνιών για τα νησιά με διπλωματικά μέσα».

Κάτι που προφανώς μόνο ως… ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί, αν σκεφτεί κανείς τι γίνεται στο πεδίο και στα τουρκικά ΜΜΕ που προωθούν την εμπρηστική ρητορική της Άγκυρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This