Νέα πρόκληση στην Αμμόχωστο

Απογραφή στην περίκλειστη πόλη ετοιμάζει το ψευδοκράτος

Must Read

Δεν έχουν τέλος αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στην Κύπρο – φανερά και μη. Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις, αυτή τη φορά με τον «υπουργό εξωτερικών» του «ψευδοκράτους», Κουντρέτ Οζερσάι, να προβαίνει σε κινήσεις που προκαλούν θύελλα αντιδράσεων στο νησί της Αφροδίτης.

Με τη συνοδεία στελεχών της «πολιτικής ηγεσίας» του «ψευδοκράτους» και στελεχών του Στρατού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Οζερσάι πήγε στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα Κατεχόμενα να «καλύπτουν» άμεσα την επίσκεψή του.

Όπως μεταδίδει η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα «Haber Kibris», ο Οζερσάι μαζί με στελέχη του «υπουργείου εξωτερικών» του «ψευδοκράτους» πραγματοποίησε μια πρώτη γενική ανασκόπηση πριν την Επιτροπή Απογραφής, η οποία θα ανακοινώσει την δική της εκτίμηση μετά την πρώτη συνεδρίασή της, την επόμενη εβδομάδα.

Η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα υπενθυμίζει την ίδια στιγμή ότι το «υπουργικό συμβούλιο» του «ψευδοκράτους» είχε αποφασίσει τη δημιουργία της εν λόγω επιτροπής για το Βαρώσι και τη διεξαγωγή εργασιών απογραφής της ακίνητης περιουσίας και των υποδομών.

Ο ίδιος ο Κουντρέτ Οζερσάι μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι  «Σήμερα (σ.σ χθες Δευτέρα) επισκεφθήκαμε την κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, πριν ξεκινήσει η καταγραφή από την αρμόδια επιτροπή».

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkudret.ozersay%2Fposts%2F10156717823292955&width=500″ width=”500″ height=”688″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα η Τουρκία έχει στείλει γεωτρύπανα στην Κυπριακή ΑΟΖ, για να ερευνήσει τα κοιτάσματα, ενώ ο Ερντογάν φρόντισε να… «ανοίξει» κόντρα με τους Αμερικανούς, σε μια προσπάθεια να εξοπλίσει τον Στρατό του και με τους S-400 από τους Ρώσους και με τα F-35 από τις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί, από την πλευρά τους, ετοιμάζονται να παρέμβουν στα τεκταινόμενα της Ανατολικής Μεσογείου, ζητώντας ανταλλάγματα από την κυπριακή πλευρά και με δυσμενείς όρους για τους Ρώσους, προκειμένου να προβούν σε εφαρμογή του νομοσχεδίου East Med Act. Στο μεταξύ, χθες ταράχθηκε ολόκληρη η Κύπρος από τις εκρήξεις που προκάλεσαν οι ρωσικοί πύραυλοι, που χτύπησαν κατά λάθος (!) τον Πενταδάκτυλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This